9.6.2014

Hissun kissun

Kääk!
Mun hiljaiselo on kyllä viime aikoina ollut ihan jäätävää. Muussa elämässä kyllä on tapahtunut ja vaikka mitä ja kaikenlaista viime kuukausien aikana, mutta sitten blogiin ei ole kyennyt mitään laittamaan. En vaan ole sitten kiireeltäni kyennyt pukemaan fiiliksiä sanoiksi. Enkä oo kai vissiin sitten ehtinytkään rauhoittumaan blogin äärelle. Seuraamiani blogeja olen sentään ehtinyt lukemaan, mutta siinä kai se lähinnä on ollutkin.


Olen todella pahoillani hiljaisuudesta, yritän jälleen kerran parantaa tapani. Varsinkin, kun on ilmeisesti ja kuulemma olemassa ihmisiä jotka tätä julkaisua ihan oikeasti lukevat ja seuraavat. Tai no, varmaan siis lukisivat jos täällä jotain uutta joskus lukisi mitä lukea.

Ajattelin tässä yön pimeinä (aamun valoisina) hetkinä, että ehkä jatkan silleen aivan puhtaalta pöydältä, en ehkä jaksa jaaritella viime kuukausien hommista, maaliskuusta tähän hetkeen on mahtunut aika paljon kaikenlaista. Sekä tosi kivoja juttuja, että tositositosi paskojakin juttuja.

Parhaan jutun voin toki kertoa, hankin itselleni kevään aikana baaritarjoilijan tutkinnon. Toukokuun lopussa kurssi oli ohi ja mä sain stipendin. Ihan oikean stipendin! Syystä että olin paras :D En muista koskaan olleeni missään paras. Ope oli sitä mieltä, että mä olin niin ylettömän kiinnostunut alasta ja äärettömän motivoitunut oppimaan, ettei tuota stipendiä olis kellekään muulle edes voinut antaa. Ei sitä meinaa vieläkään oikein uskoa. Oon tainnut koko elämäni kuitenkin olla sellainen melkoinen sluibailija, että jos jostain pääsee helpommalla niin helpommalla tehdään ja mennään :D Eli tuota ihan kuin olisin löytänyt oman alani vihdoin. Ainakin yhden sellaisen. Jos hyvin käy, jatkan näitä opintoja vielä syksyllä ihan baarimestariksi asti, se olisi ihan kauhean kivaa.

Stipendihän oli siis kuvassa näkyvä baarisetti, oon ihan jee ja vau <3

Oon tässä tehnyt viikon aikana lähes 50 tuntia töitä, alkaa vähän tuntumaan jaloissa ja päässä. Kerrankin maanantai on hyvä päivä, kunhan tästä pääsen nukkumaan, aion jatkaa nukkumista niin pitkään kuin unta riittää. Sitten saattaa olla, että nukun vielä lisää, käyn ehkä välillä vähän salihommissa ja sitten voisin ehkäpä taas nukkua. Aika ihana suunnitelma, aika ihana maanantai tiedossa :)

Toivottavasti just sinä siellä aloitat viikkosi yhtä kivoilla fiiliksillä. Nyt on kesä ja ihanan valoisaa, ilon kautta mennään niin hommat toimii paljon paremmin :)

PS. Tää biisi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D