30.7.2014

"Panisin"

Jotenkin toi on kauhean rumasti sanottu ihmisestä. Mun mielestä. Olen viime päivinä jutellut aiheesta muutaman ihmisen kanssa ja mielipiteet ovat olleet hyvin eriäviä.

Ensisijaisesti tämän aiheen pohtiminen lähti siitä, kun eräs mulle läheinen huomattavasti nuorempi typy sai yhdeltä tutultani otsikon kaltaisia terveisiä. Tämä terveisiä lähettänyt tuttuni on käsittääkseni jopa mua vanhempi, joten senkin vuoksi hätkähdin hieman. Jotta tarina ei tähän loppuisi, kertoi terkkuja saanut tämän olevan erittäin yleistä. Niin yleistä, että hän on tottunut moisiin terveisiin ja oikeastaan korviaan myöten täynnä tuota. Kun kuulemma tuntuu sille, ettei miehiä kiinnosta laisinkaan kuka hän oikeasti on.

Itse en ole koskaan tuollaisia terveisiä saanut, eikä kukaan ole mulle tuolla lailla päin naamaakaan sanonut (aviomiehen sanomisia ei tässä nyt lasketa, koska se jauhaa vaikka mitä eikä kaikkea tarvii ottaa niin vakavasti :P). Ei mua tollaset terkut naurattais, tulis jotenki kuvottava olo enemmänkin, voisin kuvitella.

Musta tuntuu tosi pahalle tuo, että nuoresta tytöstä (tai no, kai se jo naiseksi lasketaan) tuntuu tolta. Että joutuu ottamaan vastaan tuollaisia terveisiä. Niiden miesten mielestä toi on varmasti tosi imartelevaa, monien muidenkin mielestä tollasesta pitäisi vaan olla imarreltu, mä en ole samaa mieltä. Huomio toki on aina kivaa, mutta kai nyt kuka tahansa nainen haluaisi silti mieluummin kuulla olevansa vaikkapa järisyttävän kaunis.

Mä olen tosi nuoresta asti sanonut "halaisin" jos oon nähnyt jotain tosi ihastuttavia miehiä. En tiedä onko se sitten yhtään sen parempi, toisaalta mun mielestä halaaminen on kauhean kivaa, monesti jopa mukavampaa kun paneminen (jos nyt käytetään tässä tota otsikon termiä ihan tekstin loppuun asti, vaikka se ällö onkin).

Jotenkin vaan itse toivoisi, että tämä meidän kulttuuri voisi kehittyä enemmän siihen suuntaan, että jos joku on tosi kaunis tai sillä on vaikka jäätävän hyvä kroppa (tai ihan vaikka molempia), niin sille voisi mennä kehumaan sitä itse asiaa, eikä aina puhua panohommista. Joo joo joo, maailma pyörii sen yhden asian ympärillä, mut mun mielestä hellyys on paljon suloisempaa kun pelkkä paneminen.


PS. Kyllä mä mun teini-iän ihastusta Teemu Brunilaa halaisin.


4 kommenttia:

 1. Mä en ollut vielä edes tullut tuohon sun kirjoittamaan kohtaan kun mietin jo mielessäni, että paljonhan enemmän vaatii "munaa" sanoa, että "olet todella kaunis" tai vaikkapa edes " upeat vaatteet/tyyli"! :D Mutta eihän sellaista voi mennä sanomaan sehän on niin aitoa ja vilpitöntä.

  Ei kyllä millään lailla kiinnostaisi kuulla moisia kommentaja kyllä. Mitä jos itse siihen sitten vastaisi tuijotuksen kera, että "no mä en sua kyl". Ja kaikkeehan nyt loppujen lopuksi nyt vois panna, paperipussi päähän ja menoks! :D
  Ihmiset on välillä niin eläimiä ja jotenkin mielikuvituksettomia.

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että se heitto on paljon helpompi sanoa, koska voi heittäytyä läpän taakse. Silloin voi ottaa ihan törkeetäkin palautetta, koska senhän se lause ansaitseekin. On vaikea lähestyä esim. naista joka on oikeasti hyvännäköinen, eikä oikeasti ole mitään mahiksia. Ja silloin heittää typerää läppää.

  Kyllä niillä nuorilla miehilläkin on ihan samanlainen läheisyyden ja rakkauden kaipuu kuin nuorilla tytöilläkin. Eikä ne oikeasti haluais vaan p....... Vaan ne myös haluaisi käpertyä tyttöystävän kainaloon, ja toivoisivat että tyttö silittäisi ja puhuisi nättejä.........................luulen ;-)

  t. Wilin äiti

  VastaaPoista
 3. heippaaa! osaatko sanoa noista nyrkkitappelun paidoista, että millaisia mittoja ladyfit-paidoista on? :) vaikka helman pituus s ja m koossa? Kiitos tuhannesti ja mukavaa jatkoa, hyvä ja ajateltu teksti oli tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, oli ihan kauheasti kaikkea enkä oo käynyt koko blogissa aikoihin :/
   Toivottavasti olet saanut vastauksen kysymykseesi jotain muuta kautta, mä en edes tiedä onko niitä paitoja enää :D

   Poista

Sano vaa :D