22.1.2014

Olen tässä pohdiskellut..

Sellaista että. Kun mä olen nyt tässä elokuusta lähtien koittanut enemmän tai vähemmän joka arkipäivä kirjoitella tänne, siitä on tullut vähän sellaista pakkopullaa niinä päivinä kun asiaa ei yksinkertaisesti ole ollut. Tämä on varmasti myös huomattu. Tästä johtuen (ja myös siitä, että mun mies sanoi, että mun pitäis keksiä/mulla pitäis olla joku aihe mikä ihmisiä oikeasti kiinnostaa lukea, niinkuin vaikka että kun tuolla Asikaisen akalla on omakotitalo, jota se hippinsä kanssa remppaa [tosin se on myös järjettömän hyvä kirjoittamaan, että se on toki se toinen kiinnostava asia] tai vaikka Kat joka kirjoittelee miljoonista asioista maailman toiselta puolen [toki silläkin on puolellaan tuo kirjoittamisen lahja..], että mikä se mun kiinnostava juttuni sitten mahtais olla....) ajattelin kysyä juuri sinulta, arvon lukijani, mitkä aiheet Sinua minun näkökulmastani kirjoiteltuna kiinnostaisivat? Vai kiinnostaako mikään? Vai oletko täällä nyt vaan siksi kun olen sun kaveri/tuttu/joku random tyypi joku vaan sattui tähän eksymään? :P

Kirjoittaminen on kivaa ja mä olen kaivannut sitä aivotreeniä mitä sen harrastelusta saa, mutta jos sitä pitää väkisin tehdä vain siksi kun on itselleen (ja äitille) luvannut, siitä voi helposti tulla vaikeaa. Ja siis käsittämätöntä kyllä, täällä on tosiaan viiden kuukauden aikana käynyt kohta lähes 9000 ihmistä pällistelemässä, olen kiitollinen ja iloinen jokaikisestä. Toisaalta, ei pitäisi edes miettiä miten moni näitä tekstejä lukee, vaan ns. kirjoitella ihan itselle vain. Mutta siinä tapauksessa tämän vois laittaa salaiseksi ja lukea niitä omia juttujaan sitten joskus. Jännittäviä asioita, vaikeita asioita, tavallaan.

Tällaisia mietin kun tanssitunnin jälkeen kauhoin jäätelöä naamariini. NAM!

Ben ja Jerry, BFFF!
 

6 kommenttia:

 1. Mulla oli joskus ennen fat in Bkk:ta tavallinen blogi jonne kirjottelin kaikkee randomia. Se lensi aika nopsaan roskakoriin koska itse koin myös vaikeaksi kirjoittaa ns. arkielämästä jos mitään punaista lankaa taustalla ei ole (koska loppujen lopuksi WHO CARES xD). Nyt jo hieman jännittää, että mistäs mä kirjotan kun palaan kun eipä sitä ihan heti pääse lähtemaan takaisin reissuun xD (eipä!)

  Mulla ei nyt taida olla mitään suurta ideaa tähän, kunhan halusin todeta, että esim juuri tuo matkailu, sisutus tai muoti on ns. helppoja aiheita joista kirjoittaa. Sullakin on selkeästi intohimoja kuten nuo askarteluhommat, hassut t-paidat ja tv-sarjat. Pystyiskö niistä kehittämään jotakin yhtenäistä aihetta seuraamaan "omituisten otusten kerhoa" :D SItten tekisi aina postauksen kun on asiaa jostakin teitystä jutusta, tuotteen tai tv-sarjan esittely niin se pakkopullamaisuus häipyisi pois ja tekstin sekaan voisi heitellä jotain asiapitoista faktaa käsiteltävästä aiheesta, jolloin päiväkirjamaisuus muuttuisi blogimaisuudeksi. Apua, tuntuu hirveältä jaella jotain vinkkejä, ihan kuin ite oisin joku ekspertti... Mutta omasta mielestäni blogi on selkeämpi kun jokaisessa postauksessa käsitellään tiettyä asiaa ja joku "kuulumiset" voi olla sitten oma postauksensa jos haluaa kertoa mitä on puuhaillut. Toivottavasti tästä sai jotain selkoa huh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä just, kun ei mun elämässä ole mitään sellaista mikä ihmisiä vois niin paljon kiinnostaa :P
   Työnhaku, pätkätöiden teko, salilla käynti, tanssitunnit, sarjat, leffat, Facebook ja Tumblr x'D
   Eiku kyllä sä olet just niin ekspertti, sulla on hyvä blogi, kerta!
   Hyviä vinkkejä, pitää miettiä miten tästä jatkais eteenpäin, on taas sellanen "en osaa mitään"-juttu tämä :D

   Poista
 2. Heippa vaan :-)
  Näin "vanhana pieruna" sen verran ett kaiken ei tarvitse olla ihan totta. Blogit ovat osa fantasiaa tai haavemaailmaa joihin ihmiset tulevat hakemaan jotain mikä puuttu omasta elämästä tai haluavat omaansa. Tunnen menestyviä blogisteja jotka kuvaavat mm. kotiaan ja kaikki näyttää niin hienolta, mutta kun menet kylään niin totuus on aivan toinen. Tee tai käsittele niitä asioita mitä haluat elämääsi, mihin tunnet intohimoa no vaikka hyviä kakku reseptejä (mä tiedän ett sä osaat) tai toi hammasputsaus juttu oli esim.mulle ihan uusi asia ja siksi olen iloinen että luin sen jutun :-)
  Noi leffat, musat etc. niistä kirjoitetaan lehdissä niin paljon, mutta jos tekee jonkun huippu löydön niin silloinhan on mukavaa asiasta infota.
  Yleensä kaikki käsillä tekeminen kiinnostaa ja niistä saa mukavia kuvia ja eläimet tiätty.
  Yks juttu, noi kuvat voisi olla suurempia koska se tekee sivustolle sen tunnelman.
  Kirjoitin tän koska kysyit ja koska mä käyn tääl kattoos mitä sulle kuuluu ja Kat kirjoitti ihan asiaa jonka allekirjoitan myös.
  Intoa vaan jatkoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän vaikkapa noi meidänki tuolit näyttää hävyttömän hienolta, mut ei ne täällä oikein pääse oikeuksiinsa meidän roskakasassa :D
   Mut ainaki kivoja kuvia niistä saa..
   Toi kuva-asia on muuten vähän vaikea kun ei ole kunnon kameraa ja tolla kännykän kameran kanssa pitää tulla toimeen, pikselöityy kaikki niin rumaksi vaikka miten yrittäis muoksia.
   Sit jos toi mies joskus sais aikaseks ostaa mulle vaikka minijärkkärin ni voisin kattoa tätä sivun asettelua uusiks, mut ainaki toistaseksi taidan pitää noi kuvat tolleen pieninä vielä kun tekstikin on tolleen kapealla :)
   Leffat ja musat ja sarjat on kyl sellasia aiheita, että jos niihin ei keksi mitään äärettömän erikoista näkökulmaa ni samaa vanhaa "mä oon tätä mieltä tästä asiasta" niistä kirjotteluista kuitenkin tulee.

   Ilomielin otan palautetta vastaan, siksihän kyselinkin :)
   Et niinku hei täänks! :)

   Poista
 3. Hei kiitos ihanista kehuista <3 mutta sen verran täytyy nyt todeta, ettei mulla(kaan) blogissa kyllä mitään selkeetä punaista lankaa oikein ole tai aika pahasti sivuraiteilla vedellään..kröhöm :) Eli vähän who cares -juttuja kirjoittelen.

  Ja itse ainakin lukisin mielelläni esim vaikka sun työhakuiluista!

  Tai treeniblogi!?

  K ehdotti mulle tänään uniblogia, sen verran hyvää settiä on taas ollut :)

  Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiih!
   Mut onhan sulla se talo ja sitten kaikkea höpöhöpöjuttuja siihen ympärille.
   Mun mielestä se ON se punanen lanka siinä ja sit saa rönsyillä vaikka miten paljon.
   Ja sitäpaitsi kun ihminen on noin hyvä kirjottamaan ni mä varmaan lukisin sun analyysiä puhelinluettelosta :D

   Voih, toi työnhaku on kyllä raakaa puuhaa, ihan mielenkiintoista sinänsä, vois kieltämättä pohtia sen ympärille jotain asiaa :D

   Tuntuu että treeniblogeja on näinä päivinä ihan kauheasti, toisaalta mä olen se treenaaja jota ei se salilla käyminen innosta, vaan käyn vaan siksi, että tiedän et se on mulle hyväksi :D

   Hämärien unien blogi kuulostaa oikein hyvälle, seki on vaan tyhmää siks, et niitä ei oo joka yö.
   Tai voi olla, mut ryppäinä lähinnä ja sit on niitä kuivia kausia kun näkee unta siitä, että keittää teetä koko yön xD

   Poista

Sano vaa :D