16.12.2013

Talven kengät!

Ostin viime viikolla uudet kengät. Kahdet! Tai siis, tilasin, intternetistä, tietenkin. Toiset on silleen niinku puoli kokoa liian isot niin sinne mahtuu kivasti villasukka ni ne on vähän niinkuin talvikengät mut ei ne kyllä talvikengistä käy sitten kun on kylmempää. Toiset on sitten vasta loppukeväälle. Molemmat on yllärinä Vansit. Merkkiuskollinen ihminen ei hevillä liikahda muille maille.

Nää on ne ns. talvikengät.
Aika sievät ja kivasti mahtuu villasukat alle ja ne yläreunat söpösti sieltä vilkuttelevat menemään.
Nää on ne toiset.
Mä tykkään talvesta mut nyt melkein harmittaa ettei näitä voi jo laittaa jalkaan, on NIIN HIENOT!

Niin, mä tilasin noi kummatkin Zalandosta (joo, just se, niillä on ne karseet mainokset). Olivat halvennuksesta ja sai vielä kympin alee kun tilas jonkun typerän uutiskirjeen (jonka peruutin sitten heti kun lasku oli maksettu, tietenkin). Kenkien toimitus olikin sitten jotain melkoisen jännittävää. Nettisivuillahan lukee, että tuotteet toimitetaan lähimään MyPack-palvelupisteeseen. Meidän lähin palvelupiste sijaitsee tossa tien toisella puolella, Valintatalossa. Voitte varmasti arvata ilmeeni, kun sain tekstiviestillä ilmoituksen kenkien olevan parin kilsan päässä tuolla jossain Siwassa. Kyllä mä ne sieltä hain, jouduin loskassa kävelemään eikä siinä laatikossa ollut edes mitään näppärää kahvaa millä olis voinut kanniskella, eheeei. Näppäränä tyttönä laitoin Zalandolle viestiä et mitä hemmettiä kaverit. Vastaus kyllä tuli pikana, sisälsi mm. seuraavan:

"Tilauksen PostNordin MyPack-noutopiste määräytyy asiakkaan postinumeron
perusteella. Yhdeltä postinumeroalueelta valitaan yksi piste, joka on
keskimääräisesti lähimpänä kaikkia alueen asiakkaita."


Ai anteeksi? Siis mitä? Jos mä nyt tässä lähtisin sellaisiin saivarteluhommiin, voisin väittää tämän perusteella seuraavaa: Suurin osa suomalaisista on pakkautunut Helsingin alueelle, täten Helsinki on keskimääräisesti lähimpänä kaikkia alueen (Suomen) asukkaita. Paketit toimitetaan ainoastaan Helsinkiin. TAI voisin myös heille ilmoittaa maksavani keskimääräisesti sen summan mitä kengistä voisi kuvitella pyydettävän. Noin niinkuin esimerkiksi.

Mä tilaan ihan hirmuisesti netistä tavaraa, enkä ole ikinä joutunut lähtemään noin kauas hakemaan yhtään mitään kun lähin postikin on lähempänä kun tuo Siwa mistä kenkäni lunastin. No mutta, tiedänpä tästä lähin mistä en tilaa tavaraa. Kyllä mä tiedän ettei tää mun yhden naisen kitinä mitään auta, piti nyt kuitenkin avautua.

Onneks oli ältsin kiva viikonloppu. Lauantaina meillä oli synttärikemut, kakku oli hyvää, juomatkin oli hyviä (yöllä huomattiin miten hyviä, ei siitä sen enempää), sunnuntaina käytiin Sohossa vetelemässä navat täyteen hyvää ja rasvaista jonka jälkeen vaimon kanssa käytiin katsomassa Smaug, eiku siis Hobitti, se kakkososa :D Mun mielestä mun Facebook-status tiivisti kokemuksen niin hyvin, etten viitsi sitä alkaa uudelleen muotoilemaan:

"noniin, pettymyshän se oli...
jos martin freeman ei olisi bilbo baggins, koko leffa olis ollut aivan ruokottoman huono
alku näytti emmerdalelta ja monet kohtaukset oli aivan liian pitkiä...
smaug oli hyvä, bilbo oli hyvä, gandalf on aina hyvä ja thorin oli myös aivan hyvä..
muuten kyllä vähän harmitti, varsinkin kun legolaksen pää oli tuplasti sen kokonen mitä lotr:ssa, sen silmät oli eriväriset kun lotr:ssa, gandalf näyttää kauhean ruttuiselta ja ne lapsinäyttelijät oli järkyttäviä..."


Saa olla eri mieltä, mut mun mielipide on silti ainut oikea. Kiitos maanantai, kivat sulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D