13.12.2013

Tämä tauti ei lähde sairastamalla!

Mun DIY-sairaus vaan pahenee! Viimeisen viikon aikana mä olen maalannut hattutelineen ja kolme pinnatuolia. Parina iltana olen viettänyt kylpyhuoneen lattialla aikaa kun olen vähän tuunaillut meidän pesukonetta. Kyllä! Maalaamiset hoidin niin, että hioin yhden tavaran, maalasin sen, annoin kuivua yön yli, maalasin toisen kerroksen ja seuraavana päivänä otin seuraavan tavaran käsittelyyn.

Yhteensä näissä hommissa meni siis kutakuinkin viikko, uppouduin kyllä tosi intensiivisesti niihin nyt kun oon saanut kaikki kouluasiat pois. Nauratti ihan törkeesti miten paljon naapureita kiinnosti mun hiominen. Toki mä toimitin sen tossa meidän alaoven edessä mistä ramppas jengiä eestaas, mut silti. Jotenkin liikuttavaa miten keskellä kaupunkia ihmisiä silti tuntuu kiinnostavan naapurien touhut. Ei mua haittaa, kiva jutskailla ihmisten kanssa.


Seuraa kuvatuskaa:

Tuolit kaikessa komeudessaan, yhdessä nätissä kasassa.
Kyllä, he ovat erivärisiä <3

Kuva lähempää, tietenkin :D

Pesukonetta tuunailin ilmastointiteipillä, näin intternetissä kuvan raidallisesta pesukoneesta ja pilkullisesta kuivaajasta. Raidallinen pesukone oli pakko saada ja hieno siitä tuli!Mä tiedän, ettei noi raidat ole ihan suoria, mut meidän perhettä ei kiinnosta.
Toi on ältsin hieno noinkin ;)


Mä olen niin ylpeä itsestäni, touhuaminen on kivaa. Tässä tehdessä on vaan tullut taas pieni katumus siitä, kun jätin monta vuotta sitten puuartesaanikoulun kesken. Se oli kieltämättä ihan kivaa hommaa, en tiedä oliskohan silläkään tutkinnolla mitään töitä saanut. Vaan tuntuu ettei nykyään saa töitä millään tutkinnoilla tai taikatempuilla. Nooooh, ainakin voi kotona touhuta ja laittaa tavaroita kivaksi. Nih!

2 kommenttia:

 1. Mää sanoisin et ei artesaanin tutkinnolla mitään tee (tai no sain mäki puol vuotta töitä sillä tutkinnolla, saattoki olla ainoo projekti ikinä) mut siitä on hyötyä moneen ja ennen kaikkee siitä saa hyvän pohjan pikku puuhastelulle, mut näkyy se sulta luonnistuvan muutenki! Omnomnom voisin syödä noi tuolit ku on nii hyvän väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ja ei. Riippuu kai vähän mitä sillä sit haluaa tehdä :)
   Noi tuolit on kyl sellaset et iteltäki välillä unohtuu et ne on tuoleja eikä mitään karkkeja :p

   Poista

Sano vaa :D