16.8.2013

Perjantai

Vietimme tosiaankin viikonlopun Helsingissä mieheni kanssa. Tulevana tiistaina meidän vihkimisestä on jo kolme vuotta aikaa, jotenkin se tuntuu aivan käsittämättömän pitkältä ajalta ja toisaalta se on vain pieni hetki elämässä. Silti on ollut hienoa elää nämä vuodet juuri tuon miehen rinnalla ja toivon toki että vuosia kertyy lisää kymmeniä.

Perjantaina saavuimme tosiaan Helsinkiin alkuillasta, suuntasimme samantien JC:lle josta ostin vihdoin uudet, EHJÄT farkut. Ne tuntuvat vieläkin jotenkin hassuille vaikka ovat samaa mallia ja täysin samankokoiset kuin mitä aikaisemmin olen käyttänyt. Silti ne ovat jotenkin ison tuntuiset, onneksi eivät näytä isolle joten en lähde vaihtokaupoille.

Hotelli Helka oli mieluisa paikka, respa upgreidasi huoneemme pyytämättä ja lisämaksutta minisviittiin missä oli oma sauna. Mies hullaantui asiasta aivan suunnattomasti ja suunnittelikin viettävänsä koko viikonlopun saunassa...


Huoneemme Helkassa. Näkymä vuoteesta oli miellyttävä metsämaisema.Kävimme tuolloin vain pikaiseen syömässä Bravuriassa jonka konsepti oli ihan hauska, mutta jäi hieman uupumaan laitteiden epäkunnosta johtuen.

Vessan peili, miten tuossa sitten voi tarkistaa onko meikit levinnyt?

Loppuillan vietimmekin hotellihuoneessamme jossa minä (MINÄ!!!) menin miehen painostuksesta saunaan. Joku saattaisi ihmetellä mitä outoa siinä oikein muka on. No kun... Mä en ole ollut saunassa ainakaan 20 vuoteen! Kokemus sinänsä ei ollut mitenkään erityinen, saunassa on kuuma ja hengittäminen sattuu. En ole vieläkään päättänyt tykkäänkö vaiko en, mutta kaipa sinne saunaan voi mennä jos sosiaaliset paineet niin vaativat.

Perjantain vaateparresta ei löydy kummempaa kuvaa, istuskelin reteesti hotellihuoneen ikkunanlaudalla ja käden alta kurkkii pikkukisun tuomitseva silmä....

Paita H&M lastenosasto, farkut JC Pep! Skinny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D