16.8.2013

Syksy tulee

Joo, kaikki puhuu tästä mutta heitänpä lusikkani kuitenkin soppaan. Ilmassa on selvästi syksyn tuoksu, alan jo pikkuhiljaa kaipaamaan villasukkia ja sitä että saa pistää pipon päähän ja heittää vanhan kunnon nahkarotsin niskaan.

Huhtikuussakin sai vielä pitää itsetehtyä alpakkapipoa päässä kun kipitteli ympäri Tamperetta menemään

Mulle syksy tulee tarkoittamaan myös sitä että pitää aloittaa opinnäytetyön tekeminen. Se ahdistaa ja kiinnostaa yhtäaikaa. En ole tainnut koko opiskelu-urani aikana tehdä hirveästi koulun eteen mitään ja nyt pitäisikin yhtäkkiä väkertää minimissään 50 sivua asiaa. Aihe on sentään onneksi mielenkiintoinen. Kaksi viikkoa mulla on vielä aikaa ennen kuin armoton pakerrus saa alkunsa. Tuolloin tulen varmaankin viettämään vielä enemmän aikaani kissamme kanssa, jota tänä aamuna maailma ainakin kiinnosti ihan suunnattomasti.

Arvonsa tunteva neito makoilee H&M pussilakanoissa koska mitään muutakaan tekemistä ei oikeastaan ole

Meidän perhe (-kissa) pakkaakin tänään viikonloppukassit ja suuntaa Helsinkiin, etelänlomalle. Ensi viikolla on 3-vuotishääpäivä ja sitä sitten päätimme juhlistaa pikkureissulla. Meidän hääpäiväjuhlistukset ovat parissa vuodessa kokeneet pienen inflaation. Häämatkan teimme Tjäreborgin Happy Hour tarjouksella Kyproksen Agia Napaan (kamala paikka), ekaa vuosipäivää juhlistimme myöskin häppäreiden tarjouksella Rodokselle (aika ihana paikka), viime vuonna olimme Gdanskissa pari päivää ja nyt sitten Helsinki. Ensi vuonna sitten varmaan Nokia tai Ylöjärvi? :P

Helsingissä odotan eniten Korkeasaarta jonne lauantaina suuntaamme. Aikuisuus ei minua ole vieläkään saavuttanut ja hartaasti taas odotankin näkeväni saukkoja. Viime kerralla pärähdin itkemään kun saukot ilmestyivät pitkän piileskelyn jälkeen leikkimään aitauksessaan, ehkäpä tällä kertaa ei tarvitse kyyneliä vuodattaa. Lauantain iltaa vietetään vähän erityisemmin ja varattiin pöytä Patronasta. Sitä on niin kovasti kehuttu että mennään nyt sitten, ajattelin aivan jopa laittaa korkkarit jalkaan :D Suunnittelin myös uusien farkkujen ostamista, vanhat kun ovat sisäreisien kohdalta nähneet jo parhaat päivänsä. Voisin väittää että JC kutsuu jälleen. Miksi en osta Tampereelta, sama liike täälläkin on? No kun niillä ei ollut mun kokoa, taaskaan.

Eniten viikonlopussa harmittaa kissan yksin jättäminen, mutta Iisa sitä käy täällä ruokkimassa ja leikittämässä. Merkkari tuskin edes huomaa että olemme poissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D