21.8.2013

Viimeiset

Tämän viikon aikana on kahdesta sarjasta tullut finaalijaksot. Maanantaina vilkuilin yksin True Bloodin kuutoskauden moisen, tänään miehen tehdessä yötöitä Teen Wolfin kolmoskaudesta vikan, päivän myöhässä tosin. Itse en lataile ohjelmia netistä vaan katson ne streameina, pidän kuitenkin siitä että voin katsoa ohjelmani heti seuraavana päivänä Jenkkien tai Brittien enskarista. Tällä hetkellä olen käyttänyt Darewallia kyseiseen toimintaan ja sieltä valinnut joko PutLockerin tai SockSharen versiot, viimeisen vuoden aikana kyseinen sivusto on toiminut erittäin hyvin.

Normaalin 12 jakson sijaan True Bloodin kaudessa oli vain kymmenen, tuntui kovasti että tekijät olivat hyvän kauden loppuessa aivan yhtäkkiä huomanneet tekevänsä tosiaan sitä viimeistä jaksoa, sen verran oli mutkia menty oikomaan. Puolivälissä jaksoa nähtiin jopa klassinen "Six Months Later" teksti keskellä ruutua (Oliko tämä nyt spoilaus? Sori ny!). Se on mielestäni lähes yhtä rasittava asia kuin "To Be Continued..." jota ei ole muutamaan hetkeen onneksi tarvinnut lueskella. Jos joku muistaa lähiaikoina nähneensä tuon tekstin, kerro missä! Mulle ei ainakaan tule mieleen moista.

Teen Wolfissa sentään käärittiin siististi kasaan hieman heikko punaisesta langasta paitsi jäänyt kausi yllättävänkin selkeästi. Jätettiin kivasti myös seuraavalle kaudelle odotettavaa. Ja hei, pilkatkaa vain, Teen Wolf on hyvä! Vaikka viimeisin kausi jättikin hieman toivomisen varaa, läpät ovat siltikin olleet taattua laatua. Ohjelmassa selvästi osataan nauraa siinä toteutettaville kliseille mikä on mielestäni erittäin virkistävää. Mikäpä tässä ensi kesän neloskautta odotellessa.

Nyt saakin pitää parin viikon taukoa kaikista seurattavista ohjelmista, saattaapi olla että tulee katsottua enemmän Dexteriä. Mulla on myös Supernaturalin kakkoskausi tällä hetkellä menossa, sitä katselen silloin kun ei ole muutakaan tekemistä. Myöhemmin syksyllä kerron taatusti kalenterimerkinnöistäni jotka todellakin liittyvät tähän asiaan aivan huomattavalla tavalla.

Jotta perusasiat eivät unohtuisi, tässä töiden jälkeen otettu kuva. Rouvaa saattaa ehkä hieman väsyttää...Ei ole muuten pillifarkut jalassa, ne on kuulkaa TYÖHOUSUT!

 
Iiiiihana peilin kautta otettu fäshöönkuva...T-paita threadless.com, housut Carlingsin miestenosaston WinWin chinot
 

Nyt kissa kierii sohvapöydän alla ja huutaa huomiota. Silläkin on varmaan Heikkiä ikävä.

2 kommenttia:

  1. En uskaltanut melkein lukea tätä postausta peläten oikeita spoilereita. :D Mulla varmaan jäi True Blood neloskauden jälkeen tauolle koska en muistanut milloin se uusin alkaa pyöriä ylellä.. Tosin ystävämme internet auttaisi asiaa aina.

    Meillä katsotaan teletappeja! "Missä tappileipää?" En tiedä kaudesta vaan kolme jaksoa ainoastaan pyörii kuuakudesta toiseen, päivästä toiseen. Osaan ne itsekkin melkein ulkoa. Huooooh. :D

    ps. Hienot housut! Melkeen samat kuin normaalitkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa :D
      emmä oikeesti jaksais spoilaa, se olis ihan tyhmää!!
      mulla ei oo tietoja tollasista koska mitkäkin alkaa koska kattelen niitä juurikin streameinä aina vain :D
      meillä ei katota teletappeja, ne on ahdistavia, mä en tiä mikä lapsia vaivaa ku ne tykkää tollasista ahdistavista ohjelmista :D

      Poista

Sano vaa :D