24.8.2013

Ruoka on kiva asia

Meidän perheessä sushibuffasta on tullut vähän sellainen lauantain tapa. Tampereella Tullintorin alakerrassa on Ming Zhu, kiva aasialainen poikkileikkausravintola josta tuollainen buffa löytyy joka päivä. Arkisin kustantaa 8.90€, viikonloppuisin 10.90€, ei paha.

Tänään oli poikkeuksellinen lauantai siitä että meninkin aluksi aivan yksin sushibuffailemaan kun Heikki meni veljensä kera salille josta sitten hetkeksi ehtivät minuakin viihdyttämään syömisen lomassa. Olisin minäkin normaalisti muuten suunnannut salille mutta olin menossa töihin ja oletin ettei aika olisi riittänyt. Todennäköisesti ei olisikaan, eli kidutusta tiedossa joku toinen päivä, kenties jo huomenna. Sushibuffa on muuten siitäkin kiva että siellä on sushin lisäksi muutakin ruokaa. Eihän se sitten ole sushibuffa, joku siellä kitisee. Ei niin, mut on se! :D

Mun ensimmäinen lautanen, siellä oli paria uuttakin sushia, noi tossa oikealla, merilevää ja jotain kalasilppua. Tosta satsista puuttui vielä tunamajo jota ei ekalla yrittämällä ollut, söin sitte vähän niinkuin jälkkäriksi pari. Huomion saa kiinnittää myös sushietiketin vastaiseen wasabisoijasoppaan. Se on parasta!

Kävin välillä töissä kuuntelemassa aivan kamalien ihmisten kamalia kommentteja aivan kaikesta kamalasta. Onneksi oli poikkeuksellinen duunipaikka tänään eikä tosiaan ollut kyse työkavereista vaan ihan niistä asiakkaista....

Työn jälkeen Heikki väkisin halusi lähteä bailaamaan, lähdin mukaan, kiltti vaimo kun olen. Mäkkärin kautta Dorkaan, Dorkassa yhdet ja hodarikiskan kautta kotiin. JEEEEE! Me ollaan varsinaisia bile-eläimiä :D


Join tollaisen "kesäisen kuohujuoman", mainoksen uhrina. Oli se ihan hyvää.

Tällä hetkellä tuntuu siltä että sunnuntain voisin hyvinkin vain maata sohvalla tai sängyssä. Syysväsymys on näemmä tulossa jo ennen syksyä, o-ou.


Luulitte ettei vaatekuvaa tuu, tässä se onneksi kuitenkin on. Itsetehty alpakkapipo pääsi jo pääkkyliin, paita on jo joskus aikaisemmin tavattu threadless.comista hankittu kirahvipaita, se on hyvä paita. Neule on muuten hankittu Seppälän lastenosastolta.

2 kommenttia:

 1. MYäääh en oo käynyt aikoihin syömässä tuolla! Siellähän on perus kiinaismättöäkin noiden lisäksi. Oon unohtanut koko paikan koska kävin kesällä vielä melkeen joka viikko Marusekin lounaalla (johon kuluu super hyvä misokeitto <3).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahhhh, mä en ookkaan kauheesti käyny marusekissa viime aikoina ku se on niin kallis ja toi on niin lähellä :D
   perus sushiahan sieltä saa, maruseki on siinä mielessä parempi mut kyllä toi sushinälän karkoittaa, viikoksi :D
   kyllä saa juurikin perus kinkkimättöä ja se onki kivaa kun on vaihtoehtoja :D

   Poista

Sano vaa :D