22.11.2013

Ahkera rouva

Minä olen tänään tehnyt enemmän kuin monena päivänä tänä syksynä :D

Heräsin 11.30, eli aikasemmin kun hetkeen (lauantait poislukien koska baletti on jo 11.15 :D) ja aika pian siitä oltiin jo miehen kanssa salihommissa. Sumomavettelin 75 kiloa ihan yllättävän kevyesti ja salin jälkeen vielä IMUROIN. Päivän myöhässä, eilen vain unohdin täysin koko imuroinnin vaikka mitään en tehnyt koko päivänä.

Iltasella alkoi vilske. Suuntasimme vanhan tankotanssishowryhmän kanssa Sorin Sirkukselle vilkuilemaan Syöksyn ensi-iltaa. Mulla oli jopa korkkarit jalassa. Aivan pätevää sirkustahan se. Joitain osioita en olisi tarvinnut lainkaan ja joitain osioita olisi tarvinnut vielä siistiä ennen esitystä. Varsinkin vertikaalikangas oli todella suuri pettymys. Se oli ennenmuinoin suosikkilajini ja sitä toki odotin kovasti. Harmillisesti vain tekeminen näytti tosi raskaalta ja tosiaan vähän epäsiistiltä, olisi kai pitänyt misun vielä hieman reenailla. Illan suosikkeja oli käsitasapainoilua ja itsensä vääntelyä loihtinut typy, molemmat trapetsipläjäykset ja vertikaaliköysi. Se köyttä touhunnut mimmi on ehkä joku maailman pienin! Kaikki mitä se tekee näyttää ihan hullun helpolta, kyllä oli iso ero verrattuna vaikka juuri tuohon edellä mainittuun kankaaseen. Toisessa trapetsishowssa hääri sellainen tyttö joka on meidän porukalta ennenkin saanut huomiota osakseen. Ei pelkästään siksi, että on äärettömän taitava, vaan myös siksi että sillä on niin älyttömät reidet. Kyllä. Katsokaa vaikka itse!

Ei ole varmaankaan epäselvää kenestä puhun...
Kuva.

Sirkuksen perään menimme syömään Flameen. Tai siis muut söi ja minä join Pepsi Maxia :D Tuohon mun syömissäätöön ei nyt tällä kertaa mahtunut ravintolaruoka, kun eihän siitä tiedä miten paljon kaloreita ja protskua löytyy! Tyttöjen ruuat näyttivät (ja tuoksuivat) taivaallisille, mutta selvisin koettelemuksesta ja menin kotiin syömään kanapihviä majoneesilla ja paahdetulla sipulilla. Hyvää oli, mutta kun siitä ei tullu tarpeeksi täyteen ja päivän kaloreita oli ihan hulluna jäljellä, niin vetäsinpä sitten tonnikalapurkin poikineen (luetaan kera majoneesin).

Kupu täynnä suuntasimme miehen kanssa vielä Dorikseen. Siellä oli musiikkia, josta miehen kanssa molemmat pidämme, ihme kyllä. Löytyi Seksihulluja ja Sur-ruria. Kolmatta bändiä emme sitten jääneet katsomaan, kun oli jo rouvan nukkumaanmenoaika. Aamulla on kuitenkin baletti mihin pitää balettinorsuna mennä touhuamaan :D

Sur-rur vaaleanpunaisessa valaistuksessa.
Seksihulluista ei ole kuvaa kun en muistanut ottaa x'D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D