25.11.2013

Ahkeruus palkitaan laiskuudella

Niin, palkitsin itseni, aivan ominpäin. Perjantaina kun olin niin kauhean ahkera, lauantaina en baletin lisäksi tehnyt mitään. Katselin toki perjantain ahkeruuspäivältä väliin jääneet sarjat (Once Upon a Time In Wonderland ja Elementary), harmittelin myös yhden sarjan viikon taukoa (Grimm) ja muuten sitten vaan päivystin sohvalla ja olla möllötin. Ihan huoletta.

Sunnuntaina pääsinkin ilmaiseksi leffaan. Mentiin meidän perheen vaimon kanssa katsomaan The Hunger Games: Catching Fire ja jätettiin mies kotiin möllöttämään :D Vaimo oli jostain taikonut kaksi lippua elokuvaan, josta olimme jo aikaisemmin sopineet, että leffateatteriin asti sitä ei ainakaan mennä katsomaan, ettei mene rahat hukkaan. Kyllä tässä olisi taas mennyt rahat hukkaan, onneksi siis ei tarvinnut itse lipuista mitään pulittaa. Ensimmäinen osa oli keskinkertainen, tämä toinen oli kutakuinkin ensimmäisen toistoa. Samaa settiä ja oli jännää, joo. No mutta, ei lähdetty kesken pois, kyllä se sillä lailla sitten ihan ok taisi olla. Ja onhan Jennifer Lawrence aina hyvä, se taitaa olla missä tahansa leffassa hyvä :D Jena Malonelle kanssa lisäpisteet, hyvin se veti.

Feissarimokissa joskus joku misu oli puinut tätä kuvaa, näki kuulemma ainoastaan paistinlastan.
Arvatkaapa mietinkö mitään muuta koko leffan aikana?
Kuva.

Eilen illalla äidyin aivan hurjaksi ja suoritin yhden pitkään odottaneen askartelun. Hyvä että suoritin, siitä tuli hieno. Ai mikä se on? Kerron heti kuvilla, kunhan vaan pystyn :D

Mulla oli aivan hyvä viikonloppu, tänään on ollut vähän puhti pois, oli vähän rankka sali. Vilkuilin tänään myös meidän joulun ajan lomakohdetta ja erityisesti vesipuiston sivustoa, alkaa vähän jännättämään, en ole aikoihin viettänyt joulua poissa Suomesta, iiih. Vesipuistolle myös iso iiiiiiiiiiiiih, vesipuistot on parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D