11.9.2013

Hilavitkuttimet, turhakkeet, mitänäitänyton

Nettikaupat on aika usein paikkoja joissa vietän kallista aikaani. Ne ovat myös niitä sellaisia paikkoja mihin käytän vähiä rahojani, toisinaan vähän liiankin helposti. Yleensä ostan vaatteita tai DVD/CD-hommia, kirjoja myöskin, mutta joskus kun on vähän enemmän rahaa, viihdytän itseäni Fireboxin ja Puljun tyyppisissä kaupoissa.

Tällä viikolla törmäsin tuotteeseen jonka olemassaolosta en tiennyt mutta jonka nyt ehdottomasti tarvitsen. Vai mitä sanotte tästä?

Superstar popcorn maker!! Kaveri isketään mikroon, sinne laitetaan pelkästään noita siemeniä, mitään rasvaa et tarvitse. Kyllä mun mielestä jo pelkästään ton nimen takia on ihan pakkohankinta!

Näin myös joskus intttternetin jännittävässä maailmassa tällaisia ihania viinilaseja.Harmillisesti niitä ei saa oikein mistään nettikaupasta mikä toimittaisi tuotteitaan Eurooppaan järkevillä postimaksuilla. Fireboxista sentään löytyi seuraavaksi parasta, moinen muki! Tilaan varmasti joskus kunhan vain talous antaa myöten.

Muutaman turhakehärpäkkeen jo taidan omistaa, eniten taitaa löytyä noita silikonista valmistettuja jääpalamuotteja. Eiliseen lahjakirjoitukseen liittyen olen myös saanut muutaman noista muoteista lahjaksi, jotkut vielä tietävät mistä tämä naikkonen pitää :)

Sitten kun olen iso ja minulla on ihan oikea työ josta saa oikeasti rahaa, aion hankkia ainakin seuraavat hilavitkuttimet:

Joo, tiedän että kaikki liittyvät syömiseen (ja juomiseen) ja herkutteluun, miksipä ei! Kaikki syömiseen liittyvä on kivaa!

Päivän paita on taasen keksitty Threadlessin nettikaupasta, salivaatteet ei voi kiinnostaa ketään.

CATastrophic End of the Milky Way, hieano huppari, kertakaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D