24.9.2013

Hiuksia hiuksia hiuksia

Tämä on pinnallinen postaus, todella ulkonäkökeskeinen, ihanaaaaaaa! 

Mulla on aina ollut aika tumma tukka, oikeasti tumman ruskea, värjättynä lähinnä joko musta taikka tummanpunainen. Yleensä mun tukka on myös ollut aika pitkä, paitsi niinä kahtena kertana kun multa on leikattu säkkäräkäkkäräpermanentti pois. Miksi mä olen kahteen otteeseen tehnyt saman virheen ja hankkinut itselleni säkkäräkäkkäräpermanentin on kysymys mihin en vieläkään ole keksinyt vastausta. Ihminen on vähän erikoinen ja outo toisinaan. Noina kertoina mun tukka on ollut tosi lyhyt ja se ei vaan sovi mulle. Jos mulle sopisi toooosi lyhyt tukka, lähtisin kulkemaan maailman söpöimmän painonnostajan, Samantha Wrightin, viitoittamaa tietä

Hän on siis tuossa oikealla ;)
Kuva tumblr.

Harmillisesti mun pallonaamaan ei vaan tuollainen söpö lyhyt tukka sovi. Kuten huomaamme, tukka on myös blondi, sitä en ole koskaan itse testannut myöskään. Äiti on blondi mutta se ei todellakaan kerro mitään siitä sopisiko mulle tuo väri. Vaikea uskoa, olishan se ihan kreisiä jos sopisikin, mutta niin, sen jälkeen hiukset eivät ainakaan olisi hyväkuntoiset. Ja kuten sanoin, mulle ei sovi lyhyt tukka ja haluaisin että mun hiukset on mahdollisimman pitkät.

Kuten jossain kirjoituksessa mainitsin, leikkasin alkukesästä hiukseni kun olivat niin vahingoittuneita punaisesta väristä ja värinpoistosta ja mustasta väristä ja ties mistä ja ne tuntuvat tooooosi lyhyiltä vieläkin. Onneksi nuo edessä olevat haituvat ovat sentään hieman pidempiä, tosin se ei mua ihan kauheasti yleensä helpota, nää on näitä. Omaa mokaani tämäkin, itsehän olen tukkani pilannut että nuo latvat piti leikata pois. Ainakin nyt voin koko syksyn ihan rauhassa kasvatella tukkaani värjäämättä sitä kun olen lähinnä kotona ja liikuntaharrastuksissa. Ei tartte näyttää hyvältä missään :D

Mulla on selaimen kirjanmerkeissä yksi kansio nimeltään hiuksia. Siellä on monen moista ihanaa kuontaloa, voin jakaa muutaman tässä, koska se on kivaa :D (Lähteitä ei taida vaan suurimmasta osasta enää löytyä, toivottavasti mua ei rituaalimurhata tästä syystä)

Yllättävää kyllä, seuraava kuva on mun toivetukka, se on melko lyhyt mutta vaan älyttömän söpö! Mun hiukset ei vaan piikkisuorina käyttäydy noin, niin niitä on aivan turha edes yrittää leikata tollaiseen malliin :(

Ihana tukka, supersöpö tyttö ja ihanat pisamat <3
Sitten siitä blondista tukasta puheen ollen. Jos sopisi blondi, sopisi varmaankin myös haalean vaaleanpunainen. Vaan kun ei sovi niin pitää vaan katsella näitä kuvia ja huokailla syvästi.

Mä eritoten pidän tosta tummasta juurikasvusta tässä, se on sellainen asia mikä aina ottaa omaan silmään, näyttää niin kivalle.

Toinen pitkä pinkki tukka. Aijettä kun olis nättiä :D

Kato nyt tota! Älytön tukka. Ei varmaan oo kaikki omaa...
Kuva tumblr.


Mulla on myös jatkuva ongelma otsatukan kanssa. Joka toinen päivä olen sakset kädessä ja joka toinen päivä olen iloinen että olen taas kerran kasvattamassa tuota puolen vuoden heikkoa hetkeäni takaisin pitkäksi. Otsatukkakin on vaikea asia mulle, kun tuosta keskeltä hiusrajaa löytyy pyörre jonka vuoksi otsatukan kanssa eläminen tarkoittaa sitä että sen kanssa joutuu koko ajan olemaan varuillaan. Jos tuulee vähänkin, se on sitten pakko heti tavata peili ettei tukassa ole rakoa.

En lähde kieltämään etteikö toi otsatukka ole kiva, mutta se on vaan liikaa vaivaa. Ainakin useimmiten.

Mulla oli joskus myös hiuksissa teippipidennykset, mutta se oli tuhoon tuomittua kun mun herkkä ressukka päänahka ei vaan kestänyt niitä. Pääkky kutisi ja kasvava tukka rastoittui heti. Ainakin tuli testattua ettei se ollut sitten mun juttu. 

Seuraavan värisen tukan olisin halunnut muinoin kun oikein kampaajalle asti suunnistin.

Kampaaja tuosta kuvasta päätteli että mun tukkaan pitää laittaa ainakin neljää eriä punaista. Ärsytti.

Toisaalta toi punainen ei oikeen mulle sopinutkaan, ainakaan silloin kun se pääsi vähänkin haalistumaan. Sellainen oranssiin vivahtava punainen ei ole mun väri.


Mutta kylläpä mä tosiaan olen ollut turhamainen hiusteni kanssa. Toisaalta voisin pohtia että miksen. Hiukset on aika kiva asia, paitsi mun omat tällä hetkellä. Onneksi niitä voi pitää kiinni, tosin tuota nutturaakaan ei saa enää yhtä korkealle kun ennen ilman että niskahiukset tipahtaa pois. Rankkaa on se. No mutta, tällä hetkellä voin keskittyä siihen että syön biotiinia ja muita tärkeitä vitamiineja ja koitan kasvatella tukkaa mahdollisimman pitkäksi ja vahvaksi, kyllä se sieltä vielä kasvaa, olen varma siitä! :)

Loppuun tavoitekuvia :)


Iiiih <3
Kuva tumblr.

Niin on nättiä.
Kuva tumblr.

 

2 kommenttia:

 1. Mä katoin eka et tossa ekassa kuvassa on Iisa xDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no pieni ja söpö, mitänäitänyton :D
   kaikki ne näyttää samalle xD

   Poista

Sano vaa :D