4.9.2013

Sarjishommii

Mä olen pienestä asti ollut sitä mieltä että päivä pitää aloittaa sarjakuvilla. Jo ala-asteikäisenä luin Turun Sanomista lehden tärkeimmän osion, Lassi ja Leevin. Aamua ei oikein voinut paremmin aloittaa, kaakao ja juustoleipä vieressä mutustettavina. Sarjakuvat on tavalla tai toisella aina kulkeneet mukanani, viime aikoina toki eniten nettisarjikset vaikka kyllä nuo kirjatkin kiinnostavat.

Ehdottomia suosikkejani ovat Preacher-sarjan kirjat. Parempaan sarjikseen en ole vieläkään törmännyt vaikka kirjojen lukemisesta on jo yli viisi vuotta. Jostain syystä en noita ole itselleni koskaan hankkinut vaikka kovasti haluaisin. Pitäisi kenties hieman ryhdistäytyä, kaikkea muutakin tulee niin helposti kuitenkin netistä tilailtua, miksi ei siis myös noita ikisuosikkeja. En viitsi noihin tarinoihin sen kummemmin syventyä, Wikipedia kyllä kertoo kaiken tarvittavan ja sitäpaitsi, parhaiten itse lukemalla sen osaa päättää tykkääkö vaiko eikö ;) Preacherin lisäksi suosikkisarjiskirjoja (yhdyssanat <3 ) ovat olleet mm. Lenore, tuo ihana kuollut lapsi; Watchmen, josta tehtiin aivan hävyttömän ala-arvoinen elokuva ja American Virgin, väkivaltainen ja ilmeisesti jollain lailla kantaaottava kirjasarja.

Viime vuosina olen lähinnä lukenut sarjikseni netistä, lapsuuteni kaltaisesti päivä ei edelleenkään lähde käyntiin ennen kuin olen lukenut seuraamani sarjikset. Ykkössuosikkina listalla komeilee Questionable Content. Älytöntä huumoria, oikeasti samaistuttavia hahmoja ja myös sikana niitä tyyppejä joita sinäkin saatat ihan oikeasti tuntea, niinku for realz! :D Muihin suosikkeihin kuuluu Cyanide&Happiness, tuo järjetön ja räävitön internetin kukkanen; Two Lumps, koska kissat; Extra Ordinary, kerran viikossa ilmestyvä söpöihanasuloinen hömppä; Cat Vs Human, tästä ei voi sanoa oikein muuta kun iiiiiiiiiiih; viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä Suomen oma Fok_It, koska Joonas Rinta-Kanto on esimerkiksi aikamoinen nero. Muitakin upeita ja ihania nettisarjiksia on loputtomiin, tässä vain muutama. Saa muuten ehdotella hyviä sarjiksia, netistä taikka kirjaversioita, eihän niitä koskaan ole liikaa ;)

Tänään en myöskään ole käyttänyt mitään salivaatteita kummempaa, joten seuraavassa taasen kuva paidasta jonka haluan ja toivottavasti ostan kunhan pätäkkää alkaa valumaan ovista ja ikkunoista.

 
Threadless.comista löytyi ihana The Mountain Wolf, hupparina tämä olisi aivan uskomattoman upea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D