19.9.2013

Kodin kuningattaria

Meidän kodin musta pantteri kuvittelee olevansa kuningatar. Se oleskelee korkeilla paikoilla ja pehmeillä paikoilla, kaikenlaisilla paikoilla kunhan niissä ei ole ketään muuta samaan aikaan. Poikkeuksen hänen korkeutensa tekee silloin kun on vähän rakkauskipeyttä ilmassa. Silloin kelpaa sohvan toinen pää jos tämä toinen kuningatar istuu toisessa päässä. On ilmeisesti kuitenkin tärkeää ettei tule syliin, vaan on nimenomaan vain samalla sohvalla, melkein vieressä. Tänään hänen korkeutensa istui ikkunanlaudalla, pehmoisella lattiatyynyllä.

Lattiatyyny oli aseteltu ikkunanlaudalle imurointioperaatiota varten, siihen sitten piti kuninkaallisen asettautua. Huomaa myös uudet pimennysverhot, Hemtexistä löytyi, kalliit kun mitkä mutta hoitavat asiansa ;)

Tämä toinen kodin kuningatar tosiaan imuroitsi tänään, oikein urakalla. Vihaan siivoamista, ihan kauheasti, erityisesti imurointia, mutta pakko sitä sitten on tehdä ettei kämppä näytä ihan kamalalle. Sadeilmalla kävin myös viemässä parit Nyrkkispaidat postiin (joo, mä hoidan tollasta myyntipalvelua, uuuuh, olen tärkeä xD) ja samalla sain loistoidean tehdä hedelmäsalaattia. Ostin piiiiikkuruisen cantaloupen, pari persikkaa, purkin ananaspaloja (chunkseja, ei mitään kuivia paloja, yök) ja purkin punaisia kirsikoita. Nami nami nami. Ajattelin toki että syön puolet tänään ja puolet huomenna. Olis toki voinut ajatella uusiksi, söin kaiken. Teki ihan kauheasti mieli karkkia ja pizzaa, söin sitten hedelmäsalaattia, se ei todellakaan poista karkin ja pizzan tarvetta, ikinä :D

Ensimmäinen puolikas, kirsikat on jotenkin piilossa tuolla :D

Päivän teknologiaosuus, mä haluan ton uusimman Lumian. Näin mainoksen aiheesta päivällä enkä saa tota puhelinta pois mun mielestä. Mä en oo mikään sellanen tyyppi että ostaisin aina uuden puhelimen kun niitä ilmestyy, toi nykyinen Lumia 710 mulla on nyt ollut vuoden, oikein ihana ja toimiva puhelin ja tykkään ihan kauheasti. Halusin sen nimenomaan myös siksi että se oli tollainen pyöreähkö eikä kauhean kulmikas. Mutta toi 1020, ihan oikeasti, siinä on joku megasuperkamera, mä tahtoon! Tähän on sitten aivan turha kitistä jostain Microsofteista sun muista ja mössön möö ja mitä kaikkea, mua ei kauheemmin kiinnosta, tykkään Lumiasta, se on hyvä puhelin, kiitos ja piste.

Päivän paidasta kuvan otti tuo mies miekkonen, Threadless tarjosi tämänkin ilon.

Irony ja ruttuinen nenä
 

2 kommenttia:

 1. Kun mun tekee mieleni karkkia taikka sipsiä taikka jäätelöä teen ihan mega hyper salaatin! Eikö oo hullua? :D Mun salaatti tosin ei oo sitä oikeaa vihreää salaattia nähnytkään. Aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa, tonnikalaa/kanaa, viinirypäleitä, omenaa, no vähän sitä vihreetä ja ehkä kurkkua. :D Mulla toimii! Vaikka onahn tämä itsesnsä huijaamista. Eilen söin pussillisen HOpea toffeeta. Mitäs ovat pistäneet takaisin kauppaan myyntiin. :<

  Teidän korkeutenne rouva ja kissa. Minä taidan nspiroituneena postauksestanne siivota itsekkkin vähän. VOi näkisitpä tämän kaaoksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hopeatoffeeee <3 <3 <3
   söin kanssa viime viikonloppuna pussillisen :)
   no mut toihan kuulostaa oikeen hyvälle salaatille, miks se olis itsensä huijaamista, tostahan saa kaikkea hyvää itseensä :)

   mä oon ilonen ettei meillä oo oikeen mitään kauheeta kaaosta koskaan, vähän sellasta epäsiistiä vaan välillä ja se ärsyttää mua ja jopa heikkiäkin toisinaan :D
   mut nyt on taas siistiä, hetken edes :D

   Poista

Sano vaa :D