3.9.2013

Tanssin huumaa

Tänään alkoi pitkään odotetut tanssitunnit. Showtanssitunnit siis vielä tarkentaakseni. Ja oikeastaan ne ovat sellaisia showtanssitunteja missä painotus on aika paljon lyricalissa. Voi että kun minua se ei haittaa yhtään!

Vaikka sitä ihminen on koko kesän touhunnut kaikkea, käynyt salilla, juossut, joogaillut sun muuta, mikään ei valmistanut taas siihen mikä meitä odotti. Joka välissä oli pakko huohottaa kaksinkerroin kun ei vaan kunto meinannut kestää. Tai kestihän se, mutta syke oli melkoisen korkealla koko puolitoistatuntisen. Että jos joku taas väittää että tanssi on jotain leikkimistä taikka kevyttä liikuntaa voipi joskus vaikka tulla tanssitunnin jälkeen katsomaan naisia joiden vaatteet ovat läpeensä märkiä ja naamat räikeän punaisina. Ihanaa se kaikesta huolimatta ja juuri siksi siltikin on! Tanssi on parasta! Lauantaina balettiin hinkkaamaan sitten vielä enemmän sitä tekniikkaa, mikä ihana aikakausi taas alkoikaan syyskuun myötä.

Kovasti olen taas katsellut mitä elokuvia Finnkino meille syksyn aikana tulee sylkemään, ei ole kauhean ihanaa kavalkadia tiedossa, ikävä kyllä. Koko syksyn aikana kaksi jo aikaisemmin mainitsemaani kiinnostavaa rainaa. Eikä kumpikaan näytä enää edes olevan Finnkinon tulevissa elokuvissa, kyllä ne vaan kesällä vielä olivat! Mjötäh!? Mitä pelleilyä tämä on? Seuraan asiaa ja raportoin toki myöhemmin lisää.

Kuten eilen mainitsin, ei taida ihan joka päivä tulla kuvaa päivän paidasta kun eipä tule oltua niin kovin sosiaalinen tässä opparia vääntäessä. Seuraavassa kuitenkin kuva paidasta jonka mieluusti tilaan sitten taas joskus kun siihen on varaa.

Magnificent Maleficent, threadless.com, tietenkin ;)

Tänään on tehnyt ihan kamalasti mieli jäätelöä, söin sen sijaan pienen suklaavanukkaan, sekin oli aika hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D