26.9.2013

Sadetorstai

Tänään ei oikein mikään kiinnostanut, oppari ei todellakaan edennyt ja maanantaina pitäis kuitenkin mennä sinne firmaan ihan tapaamaan niitä ihmisiä ja kyselemään että mitäs he nyt sitten taas halusivatkaan. No, eipä se kai mitään haittaa, kyllä se hitaasti tehtykin kuitenkin tehtyä asiaa on. Musta kyllä myös tuntuu sille että mä herään vasta viiden jälkeen päivällä, sitä ennen ei oikein mikään luista. Siitä varmaan johtuu että imuroin tossa puol ykstoista ja pyykit on vieläkin koneessa pyörimässä. Mitäköhän naapurit tykkää, ei kukaan oo vielä ainakaan mitään valittanut, ehkä kukaan ei kuule.

Olihan meillä tänään myös hiukkasen menoa. Ketustelija-Lissukan boyfreeeeend Ville on vääntänyt näppärän sarjiksen nimeltään Linnavainio, mentiin sitten julkkaribileisiin lähellä sijaitsevaan Kahvillaan. Pienen pienen kuppilan takaosastossa sijaitseva huone oli yhtäkkiä aivan tupaten täynnä eikä Ville oikein ehtinytkään muuta kun piirtelemään omistuskirjoituksia kirjoihin. Me siellä sitten oltiin sosiaaliperhosia, syötiin sipsiä ja juotiin sangriaa ja omenasoodaa. Niin, ja mä katsoin pienen ja söpön Maijan kanssa poneja sen isin iipponesta. Ponit on muuten muuttunut kovasti siitä kun minä olin pieni. Maijalla on kuulemma lähemmäs kolmesataa ponia. Se on aikamoinen saavutus.

Vasemmalla omistuspiirros (Ville unohti että mäkin olen olemassa, siksi siinä on vain mieheni xD), oikealla löytyy kirjan kansi, kamera näköjään vähän vääristää, väri ei ole harmaa vaan ihan tollainen hailukan violetti. NIH!

Ensikatselulla kirja näyttää tooooosi hyvälle, pitää varmaan huomenna junassa Turkuun lukea, ellei ukko ehdi ensin ;) Niin, voi olla että viikonlopun päivitykset tulevat olemaan vähän niukanpuoleisia, lähdetään Turkuun juhlimaan ystävän häitä, olen luvannut laulaa, kääk.

Makoiltiin kissan kanssa sohvalla, päivän paita oli myös hieno:

Welcome to Night Vale, TopatoCosta. Nettikauppaan on näemmä ilmestynyt uusia tuotteita, pitänee varmaan tilailla joskus.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D