4.10.2013

Ei tää nyt ihan niin...

Mä olin tänään pitkästä aikaa töissä. En tajua kyllä yhtään että miten sellaiset työssäkäyvät ihmiset jaksais vielä kirjoittaa blogia. Vai onko se sitten niin että ne ei jaksa kirjoittaa eikä ne ole sitten niitä ihmisiä jotka kirjoittaa blogia. Koska mulla ei tällä hetkellä tunnu olevan kyllä oikein mitään asiaa.

Ostin eilen kärkitossut balettia varten, pitää ommella ne nauhat niihin tänään, eilen ompelin jo kaksi tuntia ja sain vasta toisen tossun lähtövalmiuteen. Tein eilen myös ihanan browniepekaanipähkinäpiirakan huomista tyttöjen drinkkiklubia varten. Veikkaan että sunnuntaina on melkoisen kuvapainotteinen blogi tulossa. Tänään kävin salilla ennen töitä ja olin ihan puhki monta tuntia. Ihan jees meininki siis.

Mutta mitään asiaa mulla ei taaskaan ole. Olikohan tää "kirjoitanpa joka päivä jotain" idea vähän huono. Tänään se tuntuu sille, mutta ehkäpä se sitten ei kuitenkaan ole? Ehkä mä huomenna baletissa keksin jotain jäätävän hienoa asiaa. Varmaa on ainakin se, että huomenna mä saan sushia, sushibuffasta. Voi nam!

Veikkaan että tää maistuis sullekin. Tuoksu oli ainakin ihan järjetön ja taikina maistui megahyvälle ;)

Päivän paita on vanha tuttu, hyväksi havaittu, megajeapaita. Pitää nyt sanoa että otin itsestäni kuvan ja samalla flirttailin miehelleni, oon just niin hauska ja ihana :D Uu beibe!

Aliens Gave My Cat a Beard ja ihana rouva :D
 

2 kommenttia:

 1. Mut aika harva oikeasti kirjoittaa joka päivä ja jos kirjoittaa niin huomaa hyvin, että jutut alkaa olemaan sitä vanhan toistoa (ei mitenkään liity nyt sun blogiin!!! :D). Että mun mielestä ei ressiä tuohon! Ennemmin kirjoittaa silloin kun on asiaa niin pysyy homma mielenkiintoisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta tuokin :D
   mä vaan nyt ainakin näin aluks yritän pitää jonkinlaista rytmiä päällä koska muuten käy ns. vanhanaikasesti :D
   aika paljon mulla kuitenkin on vielä toistaseks ollu asiaa, onneks :D
   mut ehkäpä jossain vaiheessa harventaa vaikka kolmeen kertaan viikossa tms, vielä ei oo ehkä kuitenkaan sen aika :D

   Poista

Sano vaa :D