28.10.2013

Katselin vähän ohjelmia

Meillä oli muun kivan (lähinnä nyt syötiin sushia ja käytiin Minetissä jädellä) lisäksi viikonloppuna piskuinen joulu. Juotiin glögiä punaviinillä ja rommilla maustettuna ja syötiin joulusuklaatia. Nom! Tarjoilujen lisäksi katsottiin uusin Grimm ja tutustuttiin NBC:n uuteen sarjaan nimeltään Dracula.

Haluaisin nyt puhua tuosta Draculasta. Mulla ei ollut mitään kauheita ennakko-odotuksia sarjan suhteen ja siltikin jouduin pettymään. Petyttiin kaikki, itseasiassa. Sarjassa oli jotenkin kaikki ainekset onnistumiseen ja siitä huolimatta se oli plääh ja jäi valjuksi. Ilmeisesti tarkoituksena oli siis kuvata ihan tuota Bram Stokerin luomaa Draculaa, joka herätetään haudastaan 1800-luvun loppupuolella ja hän sitten päätyy teknologisen vallankumouksen pääjehuksi. Tai jotain. Vaatteet oli upeita, naiset kauniita, miehet vähemmän kauniita, rakennukset hienoja. Mutta niin. Musat oli jotain aivan käsittämätöntä. Pariin otteeseen mietittiin onko siellä joku musakaveri kännissä vaan soitellu synalla ihan vaan jotain ja se on sitte hyväksytty mukisematta. Alkoi loppua kohden vähän naurattamaan ne Miami Vice-pimputukset jotka eivät tosiaan ihan sinne vuosisadan vaihteeseen ihan täysin sopineet, jotenkin. Että jos joku oli nyt kuullut kyseisestä sarjasta ja kiinnostunut, suosittelisin että katsoisit mieluummin vaikka Being Humania. Se oli sentään oikeasti mahtava sarja.

Grimmistä alkoi tosiaan kolmoskausi. Siitä en nyt kauheammin viitsi paljastella. Jakso alkoi suoraan siitä mihin kakkoskauden viimeisessä jaksossa jäätiin.


Tähän loppui kakkoskausi. Voin kertoa että silloin ei naurattanut.
Kuva.

Jakson alussa käytiin vähän turhankin pitkään läpi että mitäs vartti sitten tapahtui, ja viisi minuuttia sitten, entäs mitä nyt tapahtuu. Onneksi asian kulmasta saatiin aika pian kiinni ja päästiin edes hieman eteenpäin. Ainakin hahmojen kohdalla oli saatu kivaa kehitystä aikaan, arvostan. Innolla odotan mitä ensi viikolla tapahtuu. Jäi aika jännään kohtaan.

Niin........
Kuva Tumblr.


Tänään olenkin muutoin vain touhunnut tuon opparin parissa, se alkaa olemaan yllättävän hyvällä mallilla. Huomenna pitää mennä tapaamaan pelottavaa opintojen ohjaajaa, hän haluaa keskustella mun tulevaisuuden suunnitelmista. Hän voi varmasti niistä keskustella keskenäänkin :P


Siitä voi vähän kuunnella musiikkia, tämä on hyvä biisi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D