14.10.2013

Elukoita

Jos ei jollekin ole jo tullut selväksi, pidän kissoista. Tai no, erityisesti pidän meidän kissasta, mut kyllä mä muistakin. Merkkarin lisäksi eläinmaailmassa on muutama tyyppi, jotka menevät ehdottomasti ylitse muiden, olen nähnyt lähipäivinä pari älyttömän hyvää eläinvideota ja se tarkoittaa sitä, että nyt on eläinvideoiden aika!

Mulla oli tänään vähän huono mieli kun Once Upon a Timen uusin jakso oli jotenkin kauhean surullinen, niin surullinen että tuli pieni kyynelkin silmäkulmasta. Onneksi on Saukko nimeltään Iivari (videota ei pysty upottamaan tähän, kliketi klik vaan tuota noin), siitä tuli aivan älyttömän hyvä mieli!

Toinen ihana kaveri on Chuckles. Noin iloista kettua harvoin näkee. Tekee vaan mieli mennä halimaan tyyppiä ruudun läpi kun se on niiiiiin innoissaan ja onnellinen. Villieläimetkin on täynnä rakkautta, vaikka niin kovasti usein muuta yritetään väittää.Seuraavat kaverit ovatkin yllättävän hiljaisia kylpijöitä. Aavikkoketut tietääkseni pitävät aikamoista meteliä mutta nämä veijarit eivät taida tajuta mitä on tapahtunut kuin vasta huomattavasti myöhemmin. Hellanlettas mitkä korvat!


Jos ei joudu kylpyyn, voi joutua muunlaiseen hoitoon. Tälle kaverille pitääkin tehdä perusteellinen rasvaus ettei kapi leviä. Laiskiaiset taitavat muutenkin olla melko hiljaista porukkaa, eli mitään järjetöntä vastarintaa ei taitaisi muutenkaan olla odotettavissa.Kaikesta söpöydestä ja ihanuuksista huolimatta, yksi ehdottoman parhaista eläinvideoista on ja tulee aina olemaan shark cat on a roomba! Mun mielestä tämä video ei kauheasti esittelyjä kaipaa mutta sen voi katsoa uudestaan ja uudestaan. Ton kissan välinpitämättömyys on ainakin parasta ikinä!Lisäboonus :D


Mulle tuli tänään tullista ilmoitus että mun Threadlessista tilaamat hupparit ovat jääneet sinne odottelemaan. Voin kertoa että hieman rasitti kuuppaa, mutta eipä tuo tullimaksu ihan mikään järjetön ollut, onneksi. Harmitti se silti. Vähän.

Vanha kaveri Midnight Snack. Toimii kotona ja teatterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D