7.10.2013

#ilovemyboobs

Siis mitä?! Jotain ihan random hashtageja täällä?
No ei, vaan tuollainen Reddvillen SheSocial-blogiyhteisön ja vakuutusyhtiö AIG:n kampanja. En edes muista mitä kautta löysin Reddvillen käyttäjäksi, mutta tämä on ensimmäinen paketti jonka palvelusta sain. Lisätietoja Reddvillestä löytyy tuolta nettisivuilta, pääasiallisestihan tarkoituksena on toimittaa mainostajien avulla ilmaisia tamponeja palvelun käyttäjille. 


Paketti ja kirje.
Olisin ehkä itse voinut kuvitella että sisällön lisäksi itse pakettikin olisi ollut jollain lailla aiheeseen liittyvä, tyttömäinen ja söpö.


Tämä tänään saamani paketti sisälsi tamponien lisäksi Röhnischin alkkarit (TOSISÖPÖT IIIIIK!!), Oriflamen vedenkestävän Wonderlash-maskaran ja Oriflamen Happy Skin käsivoiteen. Paketin mukana tulleessa kirjeessä mainittiin paketin sisältävän myös Indiskan asusteita, vaan eipä näkynyt kuten ei myöskään esitettä naisten syöpävakuutuksesta. En toki ala ilmaisen tavaran saamisesta kiukuttelemaan mutta tulihan siitä vähän paha mieli kun kirjeessä lukee jotain mitä paketista ei löydykään. Höh.

Tamponit, ripsari, alkkarit ja käsirasva, jea!


Yksi kiva asia minkä voin kaikille naispuolisille lukijoilleni jakaa on maksuton Käsilaukkuturva-vakuutus, jonka lisäksi saat tietoa naisten syöpävakuutuksesta joka on tarkoitettu 18-64-vuotiaille naisille. Tarkoituksena tuossa syöpävakuutuksessa siis on se, että mikäli sairastut johonkin naisten elinten syöpään, saat rahallisen korvauksen heti tilillesi ja voit itse päättää mihin rahasi käytät. Syöpä on aivan uskomattoman kamala asia ja on varmasti kiva tietää että on jotain joka hieman helpottaa sitä kaikkea ankeaa ja ahdistavaa aikaa mikä kyseiseen sairauteen liittyy.


Sen lisäksi että sain tänään kivan pikku paketin, mulla on ollut muutenkin ihan suhteellisen kiva ja onnistunut maanantai. Ihme kyllä, maanantait ei yleensä ole mun päiviä, jos se ei ole vielä tullut selväksi ;) Viime viikolla mainitut protskupancakesit ovat entistä parempia kun ne paistaa keskellä paistinpannua ja niistä tekee isompia. Mehukkaita ja maistuvia. NAM! Hyvin keksitty, taputan itseäni selkään joka aamu!


Päivän paita ei ole uusi tuttavuus, mutta se on kiva kaveri, joka kerta kyllä käy sääliksi dinosauri-parkaa, se luulee olevansa kovin ironinen, sieltä se asteroidi kuitenkin lentää sen selkään, höh.


Lyttäsin nenän, se on hauskaa. Paita Threadless, as usual.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D