18.10.2013

Vieraita

Meillä käy aika harvoin vieraita. Varsinkin sellaisia jotka kutsuvat itse itsensä kylään. Mä kauheasti tykkäisin siitä että ihmiset kutsuisivat itsejään meille kylään, olen sellanen tyyppi että tykkään olla kotona niin että meillä on porukkaa. Kyllä mä myös tykkään olla kotona yksin, möllöttää rauhassa. Mut sosiaalisuuskin on aikasten kivaa, usein. Erityisesti tykkään siitä että saa leipoa kun tulee vieraita. 

Aloitin jo eilen leipomalla Cherry Garcia-cupcaket, taikina oli aivan tajuttoman hyvää. En kuitenkaan tehnyt päällisiä vielä, arvelin että ne on parempi tehdä vasta tänään, vähän ennen kun meidän vieras saapuu. No mutta sitten tuli tietenkin kiire kun piti toki käydä salilla ennen vierailua ja sitten vieras ilmoittikin tulevansa jo kolmelta. Hirveällä säädöllä väsäsin päällistä ja sitten kävikin niin että mies lähti vieraan seuraksi päiväkaljalle ja mulle jäikin paljon enemmän aikaa.

Nom nom nom!

Otin ajastani kaiken irti, maistelin yhden cupcaken ja katsoin uusimman Parks&Recin ja Big Bang Theoryn, nukuin myös kissan kanssa sohvalla. Elementary ja Once Upon A Time In Wonderland jäivät sitten lauantaikatsottaviksi, ei haittaa niin yhtään! Sitten kun pojat vihdoin saapuivat meille asti, pistin pull-breadin uuniin, se oli aivan hämmentävän hyvää. No mut hei oikeesti, hiilareita ja rasvaa samassa paketissa, parasta, tietenkin! Tein kerran aikaisemmin vähän eri kokoonpanolla, molemmilla kerroilla ollut meganamia. Helppoa naposteltavaa. Tämänpäiväsen leivän sisuksiin meni cheddaria, creme fraichea ja philadelphiaa, surrautin ne blenderissä keskenään ja tungin leivän sisuksiin. Aivan sikahyvää, kiitos internetille tästäkin löydöstä.

Mutta niin, ne cupcaket! Ihan älyttömän hyvää tavaraa, ällömakeaa vain, eli eipä niitä kauhean montaa pysty yksi ihminen syömään. Jääkaapissa on nyt viisi joita kukaan ei syönyt, yritän niitä tarjota Facebookissa josko joku haluaisi tulla niitä vaikka huomenna hakemaan pois. Ihmiset eivät taida uskoa että noin vain annan cupcakeja pois, kylläpäs annan! Tulis joku vaan hakemaan.

Huomasin tämän kuvan avulla että meidän Iittala-lautasessa on tollanen reikä, kattokaa nyt, höh :(

Mainitsin alkuviikosta että mun Threadlessista tilaamat hupparit oli jääneet tulliin. Se kieltämättä harmitti jonkin verran, mutta se helppous millä ne sieltä sain kotiin olikin sitten harvinaisen epäharmittavaa. Sain tosiaan maanantaina tuon kirjelmän missä kerrottiin tämä ikävä uutinen, tullasin kaverit netissä, maksoin vähän päälle kympin siitä hyvästä ja hupparit tulivat heti tiistaina postissa. Siis samantien! Posti kulkee, eri hienoo!

Yökkärihousut on ihanan hempeät ja mä näytän yllättävän kapoiselta, aikunkivaa.
Mountain Wolf on kyllä ältsin hieno design, tykkään ihan kauheasti paljon. Hupparikin on ihanan sopiva.

Nyt toivotan suloisen kirpsakkaa viikonloppua sinulle, ihana ihminen joka jaksat jaarittelujani lukea. Palataan asiaan maanantaina, ellet huomenna tule hakemaan minulta cupcakeseja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D