1.10.2013

Musiikki sitä ja musiikki tätä

Mulla oli pitkään taas sellainen kamala ongelma ettei mikään musiikki kiinnostanut niin yhtään. Kaikki luottohititkin oli ihan plääh. Kun sanon pitkään, tarkoitan monia viikkoja. Mulla on viime vuosina tullut monesti tällainen kriisi. En ole varma johtuuko nyt siitä että nykymusiikki ei ole enää kauhean hyvää. Vai onko sitä tarjolla liikaa, onko kaikki samanlaista sontaa? Jotenkin tuntuu vähän sille että kuka tahansa voi tehdä musaa ja joku idiootti sen sitten ostaa. Harmikseni en ole koskaan osannut tehdä musiikkia, ehkä siksi kukaan idiootti ei sitä myöskään ole koskaan ostanut. 

No nyt mä eksyin taas sivuraiteille, tänään löytyi pitkästä aikaa biisi joka kolahti niin kovaa etten olekaan muuta koko päivänä kuunnellut. Itku meinas tulla kun koko setti toimi vaan niin hyvin. En ole oikein koskaan ollut mikään konemusan ystävä, mutta viime aikoina on tullut pari oikein onnistunutta tuotosta tuoltakin musiikin saralta. Tämän päivän löytö onkin sitten tulevalta Hunger Gamesin soundtrackilta, sekin siis varmaan soitetaan puhki ja pilalle alta aikayksikön, ei voi mitään.


Sia on vuosia ja taas vuosia ollut yksi niistä mimmeistä joita pidän maailman parhaana laulajana. Jo silloin kun tyyppi lauleskeli Zero7:n riveissä, kaikki laulamansa biisit olivat mielestäni yhtyeen parhaita, ihan vaan sen äänen takia. Aivan mieletön mimmi ja ihan ässä lauluntekijä. Arvostan todella. Tossa biisissä ton miehen ääni ei vakuuta mua kauheesti, olis voinu jättää pois. Sia olis kyllä taatusti kyennyt ihan yksinään kantamaan biisin läpi. No mutta, nää on näitä mille ei vaan mitään voi. Ja kyllä mä tästäkin selviän ja ton pienen epäkohdan kestän.

Tänään ei tullut pidettyä muuta kun treenivaatteita ja yökkäriä, eli en ottanut kuvaa mutta ostin netistä uuden! Laitan kuvaa kun sen saan, tuolta Teefuryn sivuilta ei jotenkin tuo linkkaaminen onnistu niin näppärästi kun haluan :D

Tähän loppuun vielä viimeinen biisi minkä esitimme lauantain häissä. Pitäis varmaan enemmänkin treenailla biisejä, laulaminen on niin kivaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaa :D